Tinted Rumah Murah Dan Bagus

Servis Kami

Scroll Down

Keselesaan Rumah Anda Keutamaan Kami

UV GARD adalah pakar tinted rumah dan tinted pejabat di Malaysia sejak tahun 2007. Kami tawarkan servis siap pasang untuk tinted filem tahan panas reflective (tinted cermin) atau nano ceramic, tinted frosted privasi, tinted bercorak, tinted safety, tinted sekuriti, dan pelekat format besar. Matlamat kami adalah untuk meningkatkan keselesaan bilik rumah dan pejabat anda dengan cara yang paling kos efektif, tinted rumah murah dan tinted pejabat murah dan bagus. Semua tinted rumah dan pejabat kami berkualiti bagus USA dan mempunyai jaminan sehingga 10 tahun. Sama dengan pemasangan yang dibuat oleh UV Gard, semua dilindungi dengan jaminan mutu kerja. Upahlah UV Gard, anda akan berasa puas dan gembira dengan servis tinted rumah kami.

Servis Tinted Rumah Profesional

UV Gard bermula bisnes kami degan produk tinted tahan panas untuk bangunan rumah dan pejabat, kami memang pakar dalam tinted filem sehala (tinted reflektif) untuk tinted tingkap rumah untuk privasi dan tinted nano ceramic yang jelas. Kami menyediakan perkhidmatan tinted tingkap rumah dan pejabat dengan pelbagai pilihan tinted yang boleh disesuaikan mengikut keutamaan setiap individu. Selain menyampaikan kerja berkualiti bagus, kami juga menawarkan jaminan produk sehingga 10 tahun. Anda boleh yakin bahawa kami menyediakan semua perkhidmatan kos tinted rumah kami pada harga yang berpatutan. Kami mahu anda berpuas hati dengan pengalaman anda bersama kami. Tempah perkhidmatan kami dan nikmati faedah perkhidmatan tinted tingkap rumah dan pejabat yang berpatutan.

Melindungi Anda Dari Cahaya UV

tinted rumah murah selangor

UV Gard adalah pakar tinted rumah dan tinted pejabat yang menawarkan pelbagai perkhidmatan pada harga yang berpatutan dan jaminan tinted filem sehingga 10 tahun. Tinted filem UV reflektif membantu menghalang cahaya UV daripada menjejaskan keadaan perabot dalaman anda. Jenis UV tinted rumah murah dan bagus mampu melindungi permukaan perabot di rumah dan pejabat anda dari warna pudar. Filem tinted juga akan membantu melindungi perabot dan hiasan dalaman bangunan dengan menapis sinaran terik matahari serta tahan silau yang berlebihan. Cermin dan tingkap bertinted mengurangkan pergantungan pada unit penghawa dingin sambil mengurangkan jumlah bil elektrik rumah atau pejabat anda. Untuk mengetahui kos tinted rumah dan tentang perkhidmatan kami dengan lebih lanjut, sila hubungi kami sekarang.